WETENSCHAPPELIJK INSTITUUT VOLKSGEZONDHEID

Afdeling Epidemiologie

Hoofdmenu Nationale voedselconsumptiepeiling

De Belgische Voedselconsumptiepeiling 1 - 2004 : Resultaten

Alle gegevens in dit rapport mogen vrij verspreid worden mits bronvermelding :
De Belgische Voedselconsumptiepeiling 1 - 2004
Afdeling Epidemiologie, 2006; Brussel
Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid,
Depotnummer : D/2006/2505/17, IPH/EPI REPORTS N° 2006 - 016
Onderzoeksteam : Stephanie Devriese, Inge Huybrechts, Michel Moreau, Herman Van Oyen

Synthese
Executieve samenvatting I. Inleiding en methoden
II. Studiepopulatie III. Voedings- en gezondheidsstatus IV. Voedingsprofiel
V. Voedingsmiddelen VI. Energie en macronutriënten VII. Micronutriments
1 Voedingsdriehoek
2 Dranken
3 Graanproducten en aardappelen
4 Groenten
5 Fruit
6 Melk- en calciumverrijkte sojaproducten
7 Vlees, vis, eieren en vervangproducten
8 Smeer- en bereidingsvet
9 Restgroep
1 Aanbevelingen
2 Energie
3 Vetten
4 Koolhydraten
5 Eiwitten
1 Aanbevelingen
2 Calcium
3 Ijzer
4 Vitamine C
VIII. Rauwe voedingsmiddelen IX. Voedingshygiëne en voedselveiligheid binnen het huishouden
Bijlagen
1 Geselecteerde gemeenten
2.1 Communicatieformulier Voedselconsumptiepeiling 2004
2.2 Ontvangstformulier Voedselconsumptiepeiling 2004
3.1 Voedingsmiddelengroepen
3.2 Voedingsmiddelenlijst
4 Verstrekkingeenheden en conversiefactoren bij de Vlaamse voedingsdriehoek
5 Conversiefactoren